Foto: Guliver

TAKO LIJEPA, A TAKO TUŽNA PRIČA Nakon što ju je tragično izgubio, obećao je vjernost dok je živ: ‘Još se uvijek nadam da će ući u naš dom’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Natasha Richardson i Liam Neeson upoznali su se na snimanju filma “Anna Christie” 1993. godine. Nitko tada ne bi rekao da će upravo među njima nastati jedna od najljepših ljubavnih priča Hollywooda, ali, nažalost, i jedna među najtužnijima. Liam je u to vrijeme bio šarmantan mladić s mnogo žena, a Natasha u braku s producentom Robertom Foxom.

Već na prvim snimanjima pristune su bile iskre, a i sam je glumac rekao kako nikada nije imao takvu eksplozivnu kemijsku situaciju s glumicom. Natasha se rastala od supruga, a za popularnost među ženama svoje nove ljubavi nije marila. “Drago mi je što se žene zaljubljuju u njega jer znam zašto”, rekla je tada.

Foto: Guliver

Par se vjenčao 1994. godine na farmi u New Yorku, a o njihovoj predanosti svjedoči i nastojanje Natashe da dobije ulogu u filmu kojega je tada snimao njezin suprug. Godinu dana kasnije dobili su sina Michaela, a odmah nakon njegova rođenja Natasha je ostala trudna i na svijet donijela drugog sina, Daniela.

Obitelj je živjela sretno, a sinovi su odgajani u ljubavi, učeći od oca kako se treba ponašati prema ženama. Nakon nedovoljno dugih 15 godina braka uslijedila je velika nesreća koja je uništila obiteljski mir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIAM NEESON FAN (@liamneesonnofficiall)




U ožujku 2009. godine Natasha je prilikom skijanja u Quebecu zadobila tešku ozljedu mozga. Glumica, nažalost, nije nosila kacigu, a kako se na prvu činilo da je sve u redu, odbila je liječničku pomoć. Naoko zanemariva ozljeda ispostavila se smrtonosna lezija mozga.

“Ušao sam u sobu i rekao joj da je volim. Rekao sam, Dušo, žao mi je ali nećeš se vratiti iz ovoga. Udarila si se jako u glavu'”, izjavio je Neeson prilikom jednog intervjua. Podijelio je i grozno iskustvo skidanja vlastite supruge, koja je tada imala 45 godina, s uređaja za održavanje života.




Tek 2006. godine javno je progovorio o svemu odavši počast svojoj ženi: “Kažu da je najteža stvar na svijetu izgubiti nekoga koga voliš. Moja žena je neočekivano umrla. Donijela mi je toliko radosti. Ona mi je bila sve.” Glumac je nakon toga više puta kazao kako još uvijek očekuje suprugu da uđe u njihov dom.

Prije nekoliko godina Neeson je bio u kratkoj vezi, no unatoč optimizmu i vjeri da je moguće ponovo voljeti, veza je ipak završila vrlo brzo.  Od tog trenutka glumac je sam, a o svom privatnom životu govori jedino kada treba podsjetiti javnost na svoju divnu, neprežaljenu suprugu.

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.