Foto: Dragan Matić/Cropix

TAJČI SE OPROSTILA OD PREMINULE GLUMICE I PJEVAČICE: ‘Njezino nasljeđe će živjeti i dalje kroz ljubav i optimizam’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Tatjana Cameron Tajči oprostila se od svog idola – Olivije Newton-John. Tajči je preminuloj glumici posvetila objavu na Instagramu te je istaknula da će joj zauvijek biti zahvalna.

Olivija i Tajči upoznale su se prošle godine kad su zajedno radile na jednom projektu u zakladi borbe protiv raka.

Bivša je pjevačica, a trenutno motivacijska govornica na Instagramu podijelila fotografiju nasmiješene Olivije uz emotivan opis.

‘Zauvijek ću biti zahvalna na njezinoj glazbi, inspiraciji i njezinom divnom duhu. Također, zahvalna sam na njezinom radu u zakladi za borbu protiv raka. Njezino nasljeđe će živjeti i dalje kroz ljubav i optimizam’, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)




Olivija Newton-John preminula je u 74. godini života okružena obitelji i prijateljima. Vijest o njezinoj smrti potvrdio je glumičin suprug John Easterling.

Obitelj pokojne glumice njezinim je obožavateljima uputila apel da umjesto cvijeća za groblje, donacije usmjere ka njezinoj organizaciji za borbu protiv raka.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.