fbpx
Foto: YouTube Screenshot

‘TAJ STARAČKI ZADAH I DAN DANAS OSJEĆAM’ Ministar pokušao silovati voditeljicu, napokon je progovorila o traumama: ‘Tresao se koliko se napalio, jedva sam se spasila’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Voditeljica Jovana Jeremić progovorila je o ozbiljnim traumama koje joj je priuštio 30 godina stariji političar. U potresnoj ispovijesti iznijela je sve detalje pokušaja silovanja, no ime počinitelja nije htjela otkriti.

“Upoznala sam ga u kavani koju su držali moji roditelji, gdje je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima smo trebali raditi. Ali, umjesto toga, ispijali smo kave i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno što hoće jer sam i s 23 godine imala razvijenu intuiciju”, započela je Jovana.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Radi se o ministru vlade Demokratske stranke, a prema Jovaninim riječima, jedva se spasila iz njegova stiska. “Namamio me kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet. Jedva sam se spasila”, kazala je.

“Pitao me je da mu donesem lijek za tlak jer mu je bilo loše. Kada sam došla kod njega u stan, gurnuo me na krevet i počeo me ljubiti. Taj starački zadah i danas osjećam”, prepričala i dodala: “Tresao se nada mnom koliko se napalio, ponavljala sam da me pusti na miru.”

 
View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)
Iako se plašila da će dotični dobiti srčani udar, u jednom ga je trenutku udarila u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila na pod. Pobjegla je, kako kaže, glavom bez obzira iz te zgrade u kojoj je doživjela nasilje.

O ovome je dosada šutjela jer nije htjela povrijediti roditelje, a plašila se i za svoj život. “Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio”, završila je svoju emotivnu ispovijest.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.