Foto: Instagram/newstularu

SVOJIM VRELIM TIJELOM RASPLAMSALA MAŠTU PACIJENATA: Evo u kojoj bolnici radi polugola sestra

Autor: Dnevno

Više od 300 tisuća Rusa oboljelo je od virusa COVID-19, a o njima se, u zaštitnoj opremi, kako i spada, skrbe liječnici, ali i drugo medicinsko osoblje. Jedna medicinska sestra iz Rusije odlučila je da je vrućina u zaštitnom odijelu nepodnošljiva te je u vizitu pacijentima došla u bikiniju. Preko njega, naravno, imala je zaštitno odijelo koje je poprilično prozirno pa se sve naziralo. Ne trebamo ni spominjati da je u kratkom roku postala viralni hit koji se dijelio društvenim mrežama.

Sada pak, javlja Jutarnji list, lokalni mediji otkrili su kako je medicinska sestra djelatnica iz ruske regije Tula, koja se nalazi južno od prijestolnice Moskve, a protiv nje je u međuvremenu, regionalna javnozdravstvena ustanova pokrenula disciplinski postupak zbog kršenja “kodeksa odijevanja”. S druge strane, vlasti su održale i obavještajni razgovor s ostalim zaposlenicima o načinu odijevanja na radnome mjestu.

No, medicinsko osoblje na čitav slučaj gleda drugačije. Liječnica Anastasia Vasiljeva, optužila je bolnicu da je njezinoj kolegici osigurala zaštitnu opremu loše kvalitete jer tvrdi ona, zaštitna oprema napravljena od plastike, ne bi trebala biti prozirna, nego bi trebala biti izrađena od potpuno drugačijeg tipa tkanine.

(VIDEO) OVO MORATE POSLUŠATI: Simpatična obitelj iz Varaždina obradom hita ‘Hallelujah’ oduševila na društvenim mrežama!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.