FOTO: Instagram

SVOJEGLAVA J.LO! Ubacila svoj stih dok je pjevala Bidenu: ‘Sram me ovo gledati’

Autor: L.P.

Ubrzo nakon što je Lady GaGa na inauguraciji za Joe Bidena otpjevala Američku himnu na pozornicu se popela i Jennifer Lopez.

Prvo je oduševila nastupom, a onda se saznalo kako je pred sam kraj pjesme na španjolskom izrecitirala dio američkog Zaloga vjernosti, a potom otpjevala stih “Let’s get loud” iz svog hita iz 2000. godine.

Na Twitteru su stoga osvanule razne poruke zbog poteza pjevačice. Neki su se sramili gledati, a neki su je optužili za samopromociju, a bilo je i onih koji misle da iza svega stoji politička poruka namijenjena Latinoamerikancima koji žive u SAD-u.

Ipak neki od njezinih pratitelji su u ovom potezu prepoznali poziv Latinoamerikancima da se napokon čuje i njihov glas u zemlji. Ovo nije prvi put da je baš pjesmu iskoristila za slanje političke poruke, piše Insider. Ipak J. Lo još nije objavila s kojom je namjerom ubacila svoj stih u nastup na inauguraciji.




Autor:L.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.