Rovinj 08/2019 ACI marina Rovinj Foto: Davor Zunic

SVJETSKA, A NAŠA Rovinjska marina nominirana je za prestižnu svjetsku nagradu

Autor: Dnevno

Titula marina No.1 dodijeljena joj je prošle godine, no i ove je godine, ACI marina Rovinj nominirana za nagradu najbolje marine – The Best Superyacht Marina Award 2020.

Nagrada je to koja se dodjeljuje u sklopu globalnog programa nagrađivanja Superyacht Business Awards, kojom se odaje priznanje izvrsnosti usluge u nautičkom turizmu. Nautička izvrsnost određuje se i kategorizacijom od 5 sidara, koja se najčešće dodjeljuje marinama najviše kategorije, a upravo se tu svrstala i rovinjska marina.

O najboljoj marinom odlučit će čak više od 15 000 kapetana i članova posade koji ocjenjuju iskustvo boravka te uslugu koju marine pružaju svojim gostima i vlasnicima. Osim opreme, sadržaja, društvenih programa i usluge, neki od kriterija koji se uzimaju u obzir pri glasanju za The Best Superyacht Marina Award pod kategorijom BEST MARINA:ADRIATIC su lokacija marine, dostupnost, sigurnost, zaštita okoliša te value for money.

Upravo ACI marina Rovinj sa svojim sadržajima i kvalitetom usluge postiže optimalan omjer pružene usluge za cijenu. Iz ove marine pruža se neponovljivi pogled na pitoresknu staru gradsku jezgru, a u neposrednoj blizini marine se nalazi jedna od najljepših mediteranskih park šuma Zlatni rt. Marina na raspolaganju za svoje goste ima prostranu teretanu, wellness te bazene u sklopu Grand hotela Park. Uz brojne specijalizirane usluge, također nudi uslugu pražnjenja crnih i sivih tankova, servisiranja plovila te je domaćin mnogih regata, među kojima i svjetski poznate ADRIS RC 44 regate. Također, ACI posjeduje ISO 9001 certifikat i nositelj je plave zastave za ACI marinu Rovinj, što je u skladu s odgovornim načinom poslovanja te zaštitom mora i okoliša. Uz to, osoblje ove marine kontinuirano se educira kako bi ostvarilo što kvalitetniju komunikaciju sa gostima i pružilo vrhunsku usluga.

“ACI kao najveći sustav marina i nositelj nautičkog turizma usmjerava stalne napore i ulaganja u promociju nautičkog turizma i pozicioniranje Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. Kontinuiranim podizanjem kvalitete samih marina, ali i unaprjeđenjem pratećih sadržaja doprinosimo kvaliteti nautičke, ali i hrvatske turističke ponude, zbog čega nas iznimno veseli ova nominacija.”, komentirao je nominaciju predsjednik Uprave ACI-a Kristijan Pavić.

ACI marina Rovinj najveća je investicija u povijesti ACI-ja te jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna stoga ne čudi što ova marina po svojim nautičkim standardima i vizualnom identitetu postaje broj jedan na hrvatskim nautičkim rutama.

NOVALJI NE MANJKA SKANDALA Mladi Nijemac skakao po taksijima, čupao retrovizore

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.