
FINO TIJESTO I SOČNO PUNJENJE: U par koraka pripremite omiljenu zagorsku slanu savijaču!
Svinjski but s povrćem i rižom ukusan je obrok kojem ćete se rado vraćati!
Sastojci:
500 g svinjskog buta
2 režnja češnjaka
1 mrkva
manja brokula
200 g zelenih mahuna
1 crvena paprika narezana na trakice
250 g riže
300 ml jabučnog soka
ulje, sol, papar
Priprema:
Zakuhajte posoljenu vodu u dubljoj posudi pa stavite kuhati rižu. Dok se riža kuha, operite i narežite meso i povrće. Nekoliko minuta prije nego što se riža skuha, u woku ili dubljoj tavi dobro zagrijte ulje pa stavite kratko pržiti svinjski but izrezan na tanke trakice i češnjak. Dodajte povrće pa pržite još 3-4 minute. U posudi pomiješajte sok od jabuke, pire od rajčice, začinite po
želji i dodajte u meso i povrće te kuhajte još par minuta. Ocijedite rižu i stavite je na tanjur, podlijte umakom, dodajte povrće i meso.
FINO TIJESTO I SOČNO PUNJENJE: U par koraka pripremite omiljenu zagorsku slanu savijaču!
SAMO PAR NAMIRNICA ZA SAVRŠENE PILEĆE ROLICE S POVRĆEM: U tren oka napravite fantastičan obrok!
BRZI TIRAMISU BEZ JAJA: Novo ruho popularnog deserta, odmah isprobajte!
SJAJAN OSLIĆ U PIVSKOM TIJESTU: Omiljeni način pripreme sočne ribe u hrskavom omotaču!