Foto: Tom Dubravec / CROPIX

SVI ŽELE ZNATI TKO JE DJEVOJKA NAŠEG NAJBOLJEG BRANIČA: Otkriveno tko su najpopularniji Vatreni ovog prvenstva

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Jedna od vodećih digitalnih agencija u regiji Arbona je analizirajući trendove pretraživanja na Googleu ustanovila kako je od početka Svjetskog prvenstva u Katru interes javnosti u velikoj mjeri usmjeren na nogomet.

Najpopularniji hrvatski nogometaši na internetu su Dominik Livaković i Joško Gvardiol koji bilježe najveći rast u broju pretraga u odnosu na razdoblje prije prvenstva. Njihova imena se najviše upisuju u tražilicu za vrijeme utakmica.

Među najpopularnijima je i Luka Modrić. Iako bilježi solidan broj pretraga i ostatku godine, naš kapetan najveći rast ostvaruje upravo za vrijeme nastupa naše reprezentacije.

Gvardiola se googla u kasnim noćnim satima

Samim SP-om povećala se popularnost i Andreju Kramariću, posebice za utakmice protiv Kanade i Japana.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju najviše pretražuju građani Haitija, Perua, Bolivije, Bangladeša, Katra i Belgije.

Veliki interes je pobudio ljubavni status našeg najboljeg braniča, pa je tako primijećen nagli rast upita na Googleu o Gvardiolovoj djevojci, i to najviše u kasnim noćnim satima.

 




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.