Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

SVI UMIRU OD SMIJEHA NA RIMČEV KOMENTAR: ‘Bosna i Crna Gora su nam najslabija tržišta. Razlozi su nepoznati’

Autor: Dnevno

Članovi Supercar Owner’s Circlea ovog su se petka okupili ispred zagrebačkog HNK-a, gdje se okupio velik broj građana, u velikom broju djece, kako bi uživo vidjeli skupocjene automobile, među kojima je bio i onaj Mate Rimca, koji se strpljivo fotografirao s okupljenim fanovima.

No, na Facebook stranici Nacionalno memetičko sudište objavljen je mem u kojem su se našalili na račun spomenute manifestacije.

“U Zagreb su stigli članovi kruga super malih penisa”, natpis je na fotki na kojoj se nalaze skupocjeni automobili.

Mate Rimac odgovorio je na mem u kojem su podboli njega i druge vlasnike skupocjenih automobila u svom stilu i time još više nasmijao korisnike Facebooka, te je u kratkom roku prikupio više od dvije tisuće lajkova.

“Hrvatska je centar svjetske industrije penis-extensiona. Bosna i Crna Gora su nam najslabija tržišta. Razlozi su nepoznati”, napisao je Rimac.

Foto: Facebook

Nakon HNK, skupocjeni automobili uputili su se prema Velikoj Gorici, gdje su građano ponovno mogli uživati, no u nešto drugačijem spektalku. Naime, tako je održana utrka u ubrzanju, a naravno, Rimčeva Nevera, ispunila je sva očekivanja!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.