Izvor: RTL

Svi su se pitali gdje je spavala Klara, a Brankica poručila: ‘Ljubit ću Miju, crkni od ljubomore’

Autor: Barbara Grgić

Započela je ljubavna avantura na farmama. Ante je pozvao prijatelje da upoznaju njegove dame pa su se one bacile na kuhanje ručka.

Klari se zabava uz harmoniku nije baš svidjela

”Oni će o meni reći samo najbolje”, kazao je Ante dok su Lena, Milena i Klara ispitivale pikanterije o životu svog farmera.


Izvor: RTL

Klari se zabava uz harmoniku nije baš svidjela, a svom je farmeru zamjerila što je previše pozornosti posvetio prijateljima, a ne njoj.

”Klara voli koketirati, to je njezin hobi”, Milena je zaključila, a i Lena se složila da joj se njezino ponašanje nije svidjelo.

Izvor: RTL

A jutro nakon rasprave i čišćenja, Stjepan je svoje odabranice počastio doručkom i kavom, no one su opet imale ozbiljne primjedbe – šalice za kavu bile su prljave.

”Ove tri žene nisam još pročitao jer svaki dan nešto drugo izlazi van”, kazao je farmer pa Bahri i Ranki poklonio podsuknje, dok je Blanka ostala praznih ruku.

Izvor: RTL

”Što se mene tiče, nije morao ni kupiti”, poručila je.

Na Ivanovoj farmi buđenje djevojaka trajalo je prilično dugo, a u Požegi kod Branka Riva se požalila da nije spavala od Smiljina hrkanja.

Izvor: RTL

Na Radoslavovoj farmi bilo je vrijeme za prepričavanje tuluma, a Irena je rekla Ines i Suzani da je zvala Radoslava u svoju sobu jer su ga jako boljela leđa, no odbio je zbog Suzane.
‘On voli mlađe, Suzana je tu’

”Ako je odbio radi mene, trebalo bi mi biti drago, navodno”, rekla je Suzana.

”On voli mlađe, Suzana je tu, on se čuva za nju”, smatrala je Irena.

Izvor: RTL

Radoslav se vratio iz nabavke pa napao cure – bio je nezadovoljan neredom u kući, a posebno su mu smetali nepospremljeni kreveti. Na tapeti je posebno bila Irena, a zatim je prigovorio i Ines što u sobi drži toliko broj cipela.

”Ovo u mojoj kući ne postoji”, pokazao je na nered, a zatim rekao da su ih cure razočarale pa ih natjerao na ”generalku”.

Izvor: RTL

”Ne bih se mogla kroz život nositi s muškarcem koji bi mi govorio kako da što radim”, poručila je Ines.
Radoslav je kazao kako smatra da mu se Suzana i Irena stalno nabacuju te da ga Irena sinoć htjela namamiti u krevet: ”Ali ja ne padam na takve trikove”.

Farmer Radoslav priznao što je napravio s novcem od showa: ‘To ljudi iz produkcije RTL-a znaju’

”Malo mi je težak, malo sam se razočarala”, poručila je Irena i kritizirala Radin nagli karakter.

A na Mijinoj farmi Kata se probudila te odmah pojurila poljubiti i zagrliti Miju – prva!

Brankica je iskoristila priliku pa odmah ispitala Katicu gdje je noćas spavao Mijin rođak Luka koji joj se sinoć nabacivao, a zatim je priznala da je i ona imala male noćne izlete: ”Morala sam malo škicnuti Miju, spavao je kao bebica”.

Izvor: RTL

”Luka nema šanse kod mene… Ja sam ovdje samo zbog Mije”, rekla je ozbiljno Katica, dok je njezin farmer priznao da je za ljubav ipak potrebno dvoje, a on trenutno prema njoj ne osjeća ništa.

Izvor: RTL

”Ja ću Miju ljubiti, a ti crkni od ljubomore”, poručila je Kati Brankica.

Jutro nakon tuluma na Pelješcu Lena i Milena komentirale su kako misle da su Klara i Ante proveli noć skupa. ”Nisam ja ljubomorna, što!” kazala je Milena.

”Spavala sam u svom krevetu”, zagonetno je poručila Klara pa odlučila probuditi svog farmera u njegovoj sobi, ”Imam talent da pogodim gdje su te sobe, važne”.

Milena je komentirala kako je Lena jučer burno i ljubomorno reagirala jer se Ante najviše na tulumu posvetio Klari pa ga je čak i vrijeđala, a Klara je dodala kako smatra da Ante Lenu nikad ne bi odabrao za nešto više od prijateljstva.

‘Možda će se smilovati da ne moram čistiti’

”Klara meni od prvog susreta nije legla kao osoba”, priznala je Lena.

Na Ivanovoj farmi tenzije među Samantom i Tihanom i dalje ne prestaju. Samanta je Tihani zamjerila dugo spavanje, a ona njoj što se već našminkala: ”Ako se želiš nekom svidjeti, moraš se pokazati takav kakav jesi”.

Izvor: RTL

Ivana je zanimalo tko će od cura danas raditi ručak, a Tihana se nije pokazala previše zainteresiranom.

”Nema ona neke volje ništa napraviti, osim da leži”, zaključio je farmer.

Stjepan je svoje dame odlučio povesti u obilazak svoje farme, odnosno kokošinjca, a Ranka je za tu prigodu odlučila obući crvene štikle.

Kritična Mara dala desetku za večeru, a druga kandidatkinja iznenadila: ‘Bilo je fino, ali…’

”Možda će se smilovati da ne moram čistiti”, poručila je. ”Ona želi biti u centru pažnje, više od Bahre”, bila je mišljenja Blanka.

I Branko je svoju farmu odlučio pokazati damama, a prva postaja bio je svinjac, koji Riva nije mogla probaviti. ”To je za mene bio horor”, poručila je.

Branko im je zatim zadao novi zadatak, okopavanje vrta.

A Suzana, Irena i Ines svog su Radoslava došli posjetiti u njegovoj konobi.

Izvor: RTL

”Došle smo jesti, da vidimo kakav si ti kuhar”, Suzana mu je već s vrata poručila, a on ih je smjestio za najromantičniji stol uz more.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.