Slavica Josipović

Svi su se okretali za ovom seksi brinetom! Posebno su joj pohvalili noge!

Autor: Iva Hanzen

Da je Zagreb prepun ljepotica dokazuje i Instagram profil StyleZagreb koji vode sestre Ana i Slavica Josipović. Budući da su i same ljepotice, nemoguće ih je ne primjetiti na zagrebačkim ulicama dok fotoaparatima bilježe modne trenutke za  njihov modni portal StyleZagreb. Moda je inače, već dugo u njihovim životima pa je tako Slavica radila za Cosmopolitan, dok je Ana bila modna urednica časopisa Grazia.

Slavica je u jednoj od nedavnih šetnji Zagrebom zabilježila zgodnu brinetu za kojom su se baš svi okretali. Nosila je jednostavnu, no moćnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od crnog sakoa i suknje, koju je sparila s maslinasto zelenim bodijem. Look je zaokružila espadrilama s niskom platformom, a seksepil cijele kombinacije dodatno je potvrdila činjenica da ova brineta ispod bodija nije obukla grudnjak. Prolaznici, pa i pratitelji  ove stranice, posebno su bili oduševljeni nogama brinete.

Slavica Josipović

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.