fbpx

Sve za japansko tržište: Ella Dvornik liže guzu prijateljici

Autor: P.R.

U video-spotu za pjesmu Hentai kojom se namjerava probiti na japansko tržište, osim što prijateljici liže guzu, Ella Dvornik jede s mačkama iz iste zdjelice.

Proboj na japansko tržište toliko je važno za Ellu Dvornik da se u novom video-sportu za pjesmu Hentai upustila i u vrlo škakljive radnje. Tijekom snimanja spota kojim planira osvojiti to strano tržište, Ella je prije mjesec dana najavila da je kamera zabilježila neke stvari koje ne želi niti spominjati.

Slobodna Dalmacija saznaje kako je u spotu Ella prijateljici liže guzu i kako s mačkama jede iz iste zdjelice. Mlada pjevačica objašnjava da su ona i prijateljica u spotu samo imitirale mačke i da joj je bilo neugodno lizati njenu guzu, no da taj prizor ‘dočarava druge glazbenike koji jedni drugima ližu dupe.

Ella će se u Japanu predstavljati kao Eli E, a za pjesmu je sama na japanskom, koji je učila u privatnoj školi, napisala refren.


Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.