Foto: Instagram

‘SVE ĆU IH OBJAVITI!’ Severina fotografirala novu tužbu Milana Popovića: ‘Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu’

Autor: Š. P.

Iako je u velikom intervjuu za portal H-alter ‘olakšala dušu’ te zaradila naklonost i izazvala suosjećanje velikog dijela javnost, Severina još nije gotova sa svojom pravnom bitkom. Danas je na Instagramu, naime, objavila novu tužbu koja joj je stigla od bivšeg partnera Milana Popovića.

“Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti”, napisala je Severina u objavi te priložila fotografiju na kojoj se vidi nova tužba.

“Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?”, sarkastično je zaključila Severina.

Foto: Instagram

“Ima li on svoj život ili vodi računa samo o vašem?”, pita se jedna pratiteljica, a to je samo jedan u nizu negativnih komentara na račun kontroverznog srpskog poduzetnika.

“Toliko zla u jednoj osobi, to je zaista teško naći, da jedan čovjek ženi koja mu je rodila dijete moze željeti toliko zla, to je zaista ne nešto loše nego monstruozno”, smatraju Severinini pratitelji.

“Strašno.. Moćni muškarci smatraju da mogu sve, ali ja vjerujem da nijedno zlodjelo neće proći nekažnjeno, kad tad. Puna podrška da izdržiš sve i ostaneš zdrava!”, pišu joj.

Podsjetimo, Severina se dotaknula i intimnog video uratka koji je 2004. procurio u javnost: SEVERINA O FILMIĆU NA JAHTI: ‘Postoje tri osobe koje sam time povrijedila i želim im se ispričati…’




Komentirala je i višegodišnje peripetije s pokojnim Milanom Bandićem: ‘POČEO SE DERATI NA MENE’: Severina ispričala sve o incidentu s Milanom Bandićem!

Napokon je otkrila i zašto ju je naljutio srpski patrijarh Porfirije: SEVERINA O SRPSKOM PATRIJARHU: ‘Neka se pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu’

Ispričala je dosad nepoznate detalje iz mučnog odnosa s Popovićem: ZABRANIO JOJ JE DA 40 DANA S BEBOM IZAĐE IZ KUĆE?! Severina otkrila BIZARNE DETALJE veze s Milanom Popovićem!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.