FOTO: Nova TV

Svaki drugi Hrvat je svojevremeno gledao Santu Barbaru, ali rijetko tko bi znao odgovor na ovo

Autor: G.B.

Radijski voditelj i glazbenik koji rado sudjeluje u televizijskim kvizovima, Miroslav Barbir, poznat i kao Mimo, nažalost, po završetku kviza Joker na ljestvici je pao na 0 eura, zbog čega nije osvojio novčanu nagradu.

Presudila su mu teška pitanja, pa je pred kraj, kad je shvatio da se teško bori s njima, kazao: “Sjajna pitanja sam imao, hvala sastavljačima.”

Iako je startao dobro, nije točno odgovorio na ukupno šest od 12 pitanja, a posljednje pitanje, koje mu je moglo donijeti 100 eura, također nije bilo iz područja koja bi mu išla na ruku, pa je pogađao i odabrao pogrešan odgovor. “Što je 1710. godine izumio Christophe Des Rosiers?” glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) kadu, B) umivaonik, C) bide i D) WC školjku. Miroslav je odgovorio A) kadu, no točan odgovor bio je C) bide.

FOTO: Nova TV

Odličan poznavatelj filmske industrije

Točno je odgovorio na pitanje o poznatoj dugogodišnjoj američkoj sapunici koja je svojedobno privukla veliku pažnju gledatelja. “Cruza Castilla, poznatog lika iz sapunice Santa Barbara, glumio je. A Martinez. Što predstavlja A u imenu?” glasilo je pitanje. A) Adolfo, B) Alberto, C) Antonio i D) Alejandro bili su ponuđeni odgovori. Miroslav je odgovorio A) Adolfo i to je bio točan odgovor.

Da odlično poznaje film, pokazao je na pitanju o redatelju Milošu Formanu. “Koji je film redatelja Miloša Formana osvojio pet Oscara 1975.? A) Let iznad kukavičjeg gnijezda, B) Kosa, C) Amadeus ili D) Svlačenje. Točan odgovor bio je onaj pod A, što je Miroslav znao.

Privatni život Gabriele Spanić gori je od bilo kakve sapunice: Zbog sestre prolazi pakao
Budući da su mu jokeri otpadali kad god bi zaključao netočan odgovor, nije ih ni koristio. Međutim, uspio je dva puta iskoristi superjoker pratnje, svog prijatelja Dine, a jedno od pitanja u kojima mu je pomagao bilo je: “Koja je Krležina drama iz 1930. godine naslovljena po liku koji se u drami uopće ne pojavljuje?” A) Aretej, B) Leda, C) Salome D) ili Kristofor Kolumbo Zaključali su odgovor D, a točan je bio B.
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.