Instagram

ŠUŠKA SE ŠUŠKA… Severina i Igor Kojić se razvode zbog treće osobe?

Autor: S.P./Dnevno

Dugo se vjerovalo da je loša komunikacija u obitelji glavni razlog za bračne nesuglasice, ali nedavno su se stvorile sumnje da je to bila samo još jedna karika u nizu.

Iako par o potencijalnim problemima u braku šuti, Severina i Igor Kojić već su neko vrijeme razdvojeni, a nisu si na društvenim mrežama ni čestitali petu godišnjicu braka, što su dosad redovito činili, piše portal Net.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on




Početkom godine pjevačica je ušla u sukob sa suprugovim roditeljima, što je dovelo do toga da istoga trenutka spakira kofere i sama otputuje za Zagreb, a ubrzo potom svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba “otpratili” su Severinu s Instagrama, što je učinila i njihova kći Nataša, koja godinama živi i radi u Americi.

Kriv je – menadžer?

Dugo se vjerovalo da je loša komunikacija u obitelji bila glavni razlog da Seve stavi točku na pet godina dug odnos s Igorom i dalje nastavi sama, međutim, nedavno su se stvorile sumnje da je to bila samo još jedna karika u nizu i da je do razlaza zapravo došlo zbog njezina dugogodišnjeg poslovnog suradnika Tomice Petrovića.




Pjevačica je, navodno, upravo radi supruga dala otkaz Petroviću, iako su vrlo uspješno surađivali pa je sada, kako se čini, odlučila popraviti tu pogrešku. Srpski Story tvrdi da je Igora razbjesnila Sevkina objava na Instagramu na kojoj se nalazio i Petrović, a u čijemu je opisu stajalo: “Imam mali krug velikih ljudi”.

Navodno je Kojić ispod te fotografije napisao komentar, koji je Severina nedugo nakon izbrisala: “Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je žlica u medu, oko tebe sto lica, a kad si u problemu, samo Bog i obitelj. Čuvaj se onoga koji poružni kada se smije.”

Autor:S.P./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.