fbpx
Foto: Nova TV

SUMEJJA U SUZAMA NAPUSTILA PLAVI TIM: ‘Da sam znala da će ovako završiti ne bih se ni borila jer bih svakako izgubila’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Plavi tim u ‘Survivoru‘ prošao je kroz još jedan dramatičan dan nakon što su izgubili u novom izazovu za plemenski imunitet, nakon kojega je uslijedila igra za osobni imunitet u kojoj je pobijedila Nevena i tako osvojila spas od nominacija. U duelu su se našle Nika i Sumejja, a na veliku radost tviteraša i fanova ovog realityja, karatašica je zauvijek napustila igru.

Nevena se nakon osvojenog imuniteta morala suočiti s velikim teretom pa je na nominacijama morala izglasati ne jednu, već dvije osobe.

‘Veću težinu nosi to što ja sad na Plemenskom vijeću moram dati dvije osobe. S plemenom moram izglasati jednu, a nakon toga javno izglasati drugu. I to obje osobe koje su meni srcu drage’, poručila je Nevena koja se našla u vrlo nezavidnoj situaciji.


Budući da je plavi tim posljednji napustio Roko, nakon njegovog je odlaska omjer muškaraca i žena u plavom timu opet postao neuravnotežen, pa je ponovno uvedeno pravilo da se mogu nominirati samo žene, što je dodatno zakompliciralo ionako tešku situaciju. Budući da je Nevena osvojila osobni imunitet, izbor za nominaciju pao je na Niku, Tenu i Sumejju, zbog čega je unutar tima zavladalo negativno raspoloženje.

‘Nemam izbor koju ću od njih dvije napisati ili ću pred kamerama napisati Sumejju i Tenu i ići eci, peci, pec, pa ću tako odabrati. Nemam kriterij po kojemu ću odabrati neku između njih dvije’, zaključila je Nika kojoj je ova bespomoćna situacija izmamila suze.

Nakon glasovanja na nominacijama izjednačen broj glasova imale su Sumejja i Nika, zbog čega je tim morao sudjelovati u drugoj rundi nominacija u kojoj je odlučujući izbor pao na Tenu. Iako je Tena u prvoj rundi glasovanja odabrala Niku, u drugoj se rundi predomislila i svoj glas dala Sumejji jer bi u protivnom sve tri završile u duelu, pa je tako Sumejja postala prva duelistica.

Foto: Nova TV

Iako je Sumejja izjavila da ne zamjera Teni na tome što je promijenila odluku, priznala je da bi ona drugačije postupila na njezinom mjestu.

‘Tena se okrenula na vijeću u jednom trenutku prema meni i rekla da će morati promijeniti svoju odluku, na što sam ja rekla da ne mora mijenjati odluku, idemo sve tri u duel. Mislim da sam s time rekla što bih ja učinila, ali Tena nije ja i ja nisam Tena, svatko od nas donosi odluke onako kako on misli da je najbolje u određenom trenutku i svaka odluka donosi određenu odgovornost’, poručila je Sumejja.

Nakon timske nominacije, došao je red na Nevenu da odabere drugu duelisticu, a kao Sumejjinu protivnicu odabrala je Niku kojoj njezin glas nije teško pao.
‘Teško je odrediti koga ćeš nominirati i uzeti jedan kriterij jer nema tog kriterija. Kad sam dala glas Sumejji nisam znala dati razlog zašto sam je izglasala, pretpostavljam da su i drugi bili u istoj situaciji, tako da ne mogu ništa uzeti osobno jer moraju nekoga odabrati. Ja sam imala izbor između dvije cure, možda najteža odluka u mom životu’, poručila je Nika te dodala kako bi ona postupila na Teninom mjestu: ‘Tena je gledala sebe, za nju je to najpametnija odluka. Ja ne bih postupila tako, ali ne zamjeram joj, razumijem je. 99 posto ljudi bi postupilo tako jer su došli ovdje s jasnim ciljem’.

Da bi došli do pobjede u ‘Survivoru’, svi kad-tad moraju igrati samostalno, a Nika i Sumejja svoju su priliku dobile u duelu koji je testirao njihovu spretnost i ravnotežu. Iako su bile dostojne protivnice, Nika je na račun mirnoće osvojila povratnu kartu za plavi tim, dok se Sumejja u suzama mirila s činjenicom da je za nju igra završena.

Foto: Nova TV

Sumejja nakon duela nije bila od velikih riječi, pa je samo razočarano poručila: ‘Da sam znala da će ovako završiti ne bih se ni borila jer bih svakako izgubila’. No iako napušta plavi tim, Sumejja će se pridružiti Roku, Mini i Branku u ulozi žirija koji će imati presudnu ulogu na samom kraju natjecanja, pa njezina ‘Survivor’ avantura još uvijek nije gotova.
Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.