Foto: Instagram

SUDAR KAPITALACA JAVNOG PROSTORA! ŠPRAJC I BAKIĆ NA SUDU? Svađa na Facebooku eskalirala, pale teške riječi!

Autor: T.Š.

Urednik i voditelj informativne emisije RTL Direkt Zoran Šprajc javno se posvađao s poznatim hrvatskim poduzetnikom i analitičarem Nenadom Bakićem. Šprajc je prvo na svom privatnom Facebook profilu, a potom i na službenoj Facebook stranici objavio  Bakićeve komentare u kojima se on raspituje zašto je Šprajc otišao s javne televizije.

“Je li mi može netko u inbox poslati detalje zašto je Šprajc morao otići s HRT i naravno neke druge zanimljive detalje o kojima se priča?”, pitao je Bakić, a ubrzo mu je stigao i Šprajcom odgovor.

“Da ti olakšam research, ‘morao’ sam otići jer su mi ponudili veću plaću i rekli da ću moronima moći reći da su moroni, moronu”, uzvratio je Šprajc.

“Nažalost sljedba je kao i svaka sljedba jako zaslijepljena pa ne vidi da njihove mesije u ovoj pandemiji imaju svoju računicu.

Pa da podsjetimo, gospoda Bakić i Lauc su sklopili ugovor o glikanskom biznisu i njime se beskrupulozno hvalisali, a  Vlada RH je g. Bakiću  omogućila da njegov Varteks postane projekt od posebnog državnog interesa što će neminovno povećati cijenu Varteksovog zemljišta. Time dolazimo do krucijalnog  pandemijskog pitanja: kolika će biti razlika između  Varteksovih dugova prema bankama i prodajnoj cijeni zemljišta koju će kapitalizirati dioničari među kojima je g. Bakić kao većinski. Što bi rekao jedan moron, ako znate detalje i druge zanimljive priče o tome  možete mi ih poslati u inbox”, napisao je Šprajc uz screenshot njihove prepiske na društvenim mrežama.

Ispod objave odmah su uslijedili podijeljeni komentari pratitelja, a postavilo se pitanje i hoće li ova svađa dobiti i sudski epilog . “Ono kad te prokljuve ljudi da si se prodao, pa pažnju skrećeš na druge”, “Ajde samo priznaj da si bio pijan kad si pisao onu prvu objavu, sramotiš se s ovim jako”, “Ovo postaje otvoreni fb rat, zasad je samo virtualni, ali kako stvari stoje lako je moguće da postane i nevirtualni. Je li “moron” novi novinarski termin ili!?”, “Od simpatičnog do antipatičnog kratak je put, a od profesionalaca do prodane duše punooo kraći! Fuj”, “U sridu Zorane!”, “Dječji vrtić! “Moja mama je bolja od tvoje mame” razina dnovinarstva.”




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.