Foto: Neva Žganec/Pixsell

STVARNO NISAM PUNO PIJA! Grdović se ‘ubio’ od alkohola pa se nije mogao uspeti na pozornicu: ‘Jesam li pobijedio?’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Zadarski pjevač Mladen Grdović opet nije održao obećanje da će promile u krvi držati na nuli pa je na ‘Melodijama Iskre i Kvarnera’ jedva doteturao do pozornice te je umislio da je pobijedio.

Grdović je prve dvije festivalske večeri, koje su se održale u Malinskoj i Kastvu, bio trijezan te je svoj nastup odradio bez problema. No, u finalu glazbenog natjecanja pjevaču su ‘popustile kočnice’ te je u obližnjem kafiću zarundao koju čašicu alkoholnog pića više.

‘Ispred pozornice, u pratnji čovjeka koji je imao zadatak sklanjati ga od alkoholnih zala, doteturao je kada je festival već završio i upitao: ‘Jesam li pobijedio?’, a on mu je odgovorio: ‘Ne, Mladene, nisi i teško da ćeš na taj način ikada igdje pobijediti’, prenosi Jutarnji list.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Grdović u posljednje vrijeme niže fijasko za fijaskom pa je tako nedavno pokušao zapjevati za obožavatelje u Sloveniji, no ravnoteža ga je izdala pa je na pozornici – pao. Nedugo nakon ‘nesretne’ situacije’ u deželi, Grdović se pravdao time da ni legendarni nogometaš Maradona nije bio sav svoj.

‘Mislio sam da ćemo odgoditi koncert, ali ipak sam zapjevao i na kraju pao pa je prekinut nastup. Pa i Mick Jagger je pao puno puta. I Maradona ne bi baš sav svoj dolazio na utakmice. Ali, ispričao sam se. Ja sam kriv i preuzeo sam odgovornost za taj događaj u Sloveniji. I odužit ću im se za to’, izjavio je za 24sata.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.