Foto: Instagram

STRAVIČNA NESREĆA U DOMU SLAVNOG DIZAJNERA: Eksplodirao mu kamin, jedva je izvukao živu glavu!

Autor: Š. P.

Proslavljeni modni dizajner Olivier Rousteing, kreativni direktor voljene modne kuće Balmain čije kreacije nose brojne poznate ljepotice, priznao je na Instagramu da je prije točno godinu dana doživio nesreću u kojoj je zamalo izgubio živu glavu, a koja mu je trajno promijenila život.

Svjetska javnost, modna industrija i njegov krug prijatelja, naime, nije znao da je Olivier dobar dio godine proveo u zavojima s teškim opeklinama. Jedne noći, u njegovom luksuznom pariškom stanu, eksplodirao je kamin.

“Prije godinu dana. Konačno se osjećam dovoljno slobodnim da ovo podijelim. Skrivao sam to predugo i vrijeme je da saznate. Prije točno godinu dana eksplodirao je kamin u mojoj kući. Probudio sam se iduće jutro u bolnici Saint Louis. Talentirano osoblje u toj fantastičnoj bolnici, koje se sa mnom bavilo u doba povećanja oboljelih od covida, se sjajno brinulo o meni”, napisao je 36-godišnji dizajner na Instagramu.

Opsesija savršenstvom

“Ne mogu im se dovoljno zahvaliti. Učinio sam sve kako bih sakrio ovu priču od što je više ljudi moguće. Da budem iskren, nisam siguran zašto sam se tako sramio, možda zbog opsesije savršenstvom po kojoj je moda poznata, kao i zbog vlastitih nesigurnosti”, priznao je uz fotografiju sebe u zavojima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)




“Kako sam se počeo oporavljati, radio sam danonoćno kako bih to zaboravio, pokušavajući svijet zadržati u maštanju oko mojih kolekcija, istodobno skrivajući ožiljke s maskama, dolčevitama, dugim rukavima, čak i prstenjem na svim pristima tijekom intervjua i snimanja”, otkrio je dizajner.

“Sad, godinu dana kasnije, sam zaliječen, sretan i zdrav. Shvaćam koliko sam blagoslovljen i zahvalan sam Bogu na svakom danu svog života”, napisao je.




Foto: Instagram

“Moja posljednja revija bila je o slavljenju zacijeljenja i zahvalan sam svim modelima i produkcijskom timu moje Balmain obitelji, mojim prijateljima koji su podržali ne samo proteklih deset godina, nego i moje ponovno rođenje”, zaključio je Rousteing.

Inače, riječ je o pravom modnom wunderkindu koji je direktor slavne modne kuće postao kad je imao samo 25 godina. U desetljeću provedenom na čelu Balmaina popularizirao je njihovu mušku kolekciju te doveo do otvaranja Balmain trgovina u Londonu i New Yorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.