Foto: Tom Dubravec/CROPIX

STRANI NOVINAR PITAO DALIĆA ZA IVANU KNOLL: Komentari se neće svidjeti najpoznatijoj hrvatskoj navijačici

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Na pressici Zlatka Dalića i Joška Gvardiola strani novinar ih je upitao da komentiraju najpoznatiju hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll, koja je prava atrakcija ovog nogometnog prvenstva.

“Vrlo je popularna u Danskoj”, ustvrdio je novinar i upitao Zlatka i Joška što misle o njenoj potpori hrvatskoj reprezentaciji.

Na prvo pitanje novinara izbornik i reprezentativac su uredno odgovorili, a vezano za Knoll, obojica su izgledali kao da im je ‘pao mrak na oči’ samo zbog postavljenog pitanja.

Dalić je rekao: “Ovo drugo ne bih komentirao”, dok je Joško nadodao: “Slažem se vezano za drugo pitanje. Ja stvarno ne bih komentirao to”.

IVANA KNOLL PROSLAVILA VELIKI USPJEH U STILU: ‘Hejteri kako ćete sad spavat?’

Upitan još je li iznenađen zbog iznenađujuće popularnosti, Joško je pomalo zbunjeno odgovorio da zapravo ne obraća trenutno pažnju na ono što se piše ili objavljuje po društvenim medijima te je naglasio da mu je u fokusu samo nogomet i trenutno prvenstvo.




“Pa joj…ne obraćam ja toliko pažnju što se tiče tih društvenih mreža. Više sam fokusiran na nogomet, pogotovo jer se nalazimo na svjetskom prvenstvu  i želim maksimalno biti u njemu, a kao drugo više slobodno vrijeme volim provoditi družeći se s drugima…”, zagonetno je završio Joško.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.