Foto: RTL

Što se događa s kandidatima? Priznali su da mrze trenera Edu zbog situacije u kojoj su se našli

Autor: I.D.

U današnjoj epizodi ‘Života na vagi’ u zadnjoj rundi velikog izazova borili su se Martin i Goran.

„Bala se vrti, ali cijelo vrijeme mi bježi desno i ne mogu je nikako centrirati u taj parking“, komentirao je Martin, a Goran je to uspio prvi.


„Bilo je za dlaku, fotofiniš i normalno da sam sretan, lijepo je pobijediti“, rekao je kapetan crvenog tima. Edo je bio ponosan na svoj tim, no treneri i kandidati čestitali su jedni drugima jer su se svi trudili. Za nagradu su crveni mogli odabrati jednog člana plavog tima za kojeg misle da će imati najbolji rezultat na vaganju, koji se neće pribrajati ostalim plavcima.

Nalazi su poražavajući

Mirna je primijetila da Dajanu nešto muči pa je odlučila razgovarati s njom o tome. „Vidim da ne dajemo sto posto, da su počele svađe i da se kao tim ne držimo zajedno“, rekla je Dajana i objasnila kako to nisu prave svađe, ali da vidi kako si stalno nešto zamjeraju. Dodala je da ih je poraz na posljednjem izazovu jako pogodio, pogotovo muške članove tima.

Foto: RTL

Prije nego što su ušli u show kandidati su u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici Sv. Katarina obavili detaljne pretrage, a danas su otišli ondje čuli mišljenja stručnjaka o njihovu zdravstvenom stanju. Liječnici su kandidatima priopćili da su njihovi nalazi poražavajući te im pričali o tome kako je debljina bolest. „To je ono čega kandidati nisu svjesni“, rekla je Mirna.

Prvi problemi u ‘Životu na vagi’, svi su ljuti na Peru: ‘On ne jede’

Liječnici su prozvali Marselu, Anđelu i Silviju te im rekli kako su jedine imale relativno uredne vrijednosti tlaka iako su i dalje to visoke vrijednosti. „Već sada imate dvije bolesti – debljinu i hipertenziju“, nastavili su liječnici.

Foto: RTL

Dajana je pričala o visokom tlaku i da ne želi piti tablete cijeli život, no ima prosječne vrijednosti tlaka 214 sa 120! Potom je liječnik prozvao Peru kojem su prosječne vrijednosti tlaka 190/120 da bi potom istaknuo kako su im užasne vrijednosti i masnoća u krvi.
Loša prehrana može dovesti do karcinoma

Dotaknuli su se i toga kako loša prehrana može dovesti do više od 11 tipova karcinoma. „Jako mi je teško padalo čuti što sve imamo, nosimo u sebi i da nam ta kilaža ništa ne nosi dobro“, rekla je Irena, kojoj je nutricionistica Martina rekla da ima gotovo 70% masti u organizmu dok Ljube ima 72%, a Marsela 60%.

„Doslovno nemam mišića u tijelu“, komentirala je Marsela. Sljedeća je bila Nina koja zbog svog stanja nema menstruaciju već pet godina, a ona je komentirala kako je upravo to jedan od razloga što se prijavila u ‘Život na vagi’.

Foto: RTL

Među brojnim testiranjima, liječnici su mjerili i biološku dob kandidata – starost njihova organizma. Ljube su rekli kako njezin organizam ima 80 godina, iako ima tek 33 godine, Marsela ima 27 godina, no njezin organizam 56!

„Malo me presjeklo u srcu“, iskrena je bila Marsela. Kruno ima 32 godine, no njegov organizam ima 77 godina! „Možete se pomladiti ako promijenite svoj stil života“, rekli su im liječnici i otkrili kako će im taj test raditi i na kraju showa kako bi vidjeli koliko su napredovali.

Foto: RTL

‘Postoje razmirice u timu’

Kandidati su poslije razgovora s liječnicima razgovarali sa svojim trenerima i iskreno im priznali koliko su ih nalazi uplašili. „Ovo ću iskoristiti kao dodatnu motivaciju za posljednji trening prije vaganja“, rekao je Edo i dodao kako je krajnji trenutak da se ozbiljno prime posla, što su oba tima i napravila premda su plavci bili malo pokunjeni zbog poraza u velikom izazovu.
Lara iz ‘Života na vagi’ nakon showa je imala zdravstvenih problema: ‘Kosa mi je padala, veliki šok’

Irena je uspjela sjesti na bicikl i malo pokrenuti pedalu, što ju je jako razveselilo, no Dajana smatra kako u timu i dalje vlada neka čudna atmosfera. „Postoje razmirice u timu nakon prošlog velikog izazova. Smatram da Kruno nije dao svoj maksimum“, rekao je Jure dok Mirna smatra kako svoju energiju rasipaju na nebitne stvari.

Mirna je primijetila da je i Martin ljut, a on joj je priznao da je čuo kako Pero priča da mu je dao glas za vođu tima samo zato što je mlad i da ne bi bio razočaran.

Foto: RTL

„Ako on misli da može bolje, ja to njemu mogu prepustiti“, dodao je Martin, no Pero je rekao kako ga nitko ne želi maknuti. Mirna smatra kako on treba biti njezina desna ruka i pripremiti tim za vježbanje, što dosad nije bilo tako. „Mora se naučiti primiti kritiku“, nastavila je trenerica.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.