Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

‘ŠTO JE BILO S MARIJANOM, NE ZNAM HOĆU LI DOČEKATI DA SAZNAM’ Pokopan otac Ivo, na sprovod iz srpske ‘Zadruge’ došla i Maja. Odzvanja jedna njegova rečenica

Autor: Dnevno.hr

Ivo Kovačević, otac BB pobjednice Marijane Seifert koja je nestala u travnju 2022., preminuo je u šibenskoj bolnici u 64. godini života, a danas je na zagrebačkom Krematoriju održan sprovod.

Na pogrebu je bila i njegova kći Maja Kovačević koja trenutno sudjeluje u srpskom reality showu ‘Zadruga’.

Pored nje stajao je i njezin sin.

Fotografije pogledajte ovdje.

Prije nekoliko je tjedana saznao da ima rak pluća koji je bio uznapredovao, a sada ga je stajao i života.

‘Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da dozna što joj se dogodilo’, rekla je njegova supruga Gordana Kovačević.

Marijana Seifert nestala je prije osam mjeseci iz svog stana na zagrebačkoj Savici i od tog trenutka nitko ne zna što joj se dogodilo.




Otac Ivo je u zadnjem razgovoru za Story rekao da misli da se Marijana nije sama ubila.

“Netko je tu pomogao, barem psihički jer ne mora se ubiti čovjeka fizički, može i psihički. Tko, zašto, kako, ne znam. Vjerojatno će se kad-tad saznati, ali tko zna hoću li ja to dočekati. Da se netko ide ubiti, zar bi se sjetio skinuti torbicu? Nema nikakve logike po mom mišljenju’, rekao je Marijanin otac Ivo.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.