Foto: Instagram

ŠTO ĆE MEGHAN REĆI NA OVO? Atraktivna plavuša detaljno prepričala druženje s Harryjem: ‘Dao mi je najstrastveniji poljubac koji sam ikada doživjela u životu’

Autor: Dnevno.hr

Prije nego je oženio Meghan Markle, princ Harry bio je itekako poznat u svijetu, ali ne samo kao pripadnik kraljevske obitelji. Princ Harry bio je u svojim dvadesetima pravi zabavljač, a rijetko koji tulum je prolazio bez njega. Bio je okružen zgodnim djevojkama, a lude i nezaboravne noći provodio je čak i na Hvaru. Ipak, od jednog “problematičnog” princa, postao je ozbiljan poslovni i obiteljski čovjek.

Baš kada smo pomislili kako o njegovom životu prije Meghan znamo sve, jedna njegova bivša djevojka odlučila je progovoriti za britanski The Sun, i otkriti poprilično sočne detalje. Radi se o Catherine Ommanney, jednoj od kućanica iz reality serije ‘Real Housewives of DC’, koja se 2006. godine provodila s Harryjem, a sada je prepričala njihovu kratku, ali intenzivnu romansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Ommanney (@catommanney)

Dok svi željno iščekuju prinčeve memoare, u nadi da će isplivati pokoji detalji s kraljevskog dvora, Catherine je svojom pričom svim odlučila olakšati čekanje. Susret s Harryjem Catherine je imala još prije 16 godina, kada je princ imao samo 21 godinu, a ona 34. Njihova romansa uključivala je piće s Harryjem u londonskom Art Baru, potom u noćnom klubu Eclipse te nastavak provoda u domu Harryjeva prijatelja.




“Otišli smo na kat u kupaonicu i počeli brbljati kao tinejdžeri, pjevajući u četkice za zube kao da su mikrofoni. Ušli smo u kadu obučeni i jedan od naših prijatelja je fotografirao na mom telefonu”, kazala je i dodala kako joj je Harry napravio izvrstan sendvič sa slaninom. “Dugo smo sjedili u kuhinji čavrljajući i oboje smo se hihotali. Počeli smo glumiti da se svađamo, pa smo se hrvali oko 15 minuta kad sam mu rekla da moram ići kući. Tada me podigao s poda držeći me za struk i stisnuo uza zid. Dao mi je najnevjerojatniji, najstrastveniji poljubac koji sam ikada doživjela u životu“, prisjeća se Catherine trenutka kada je ostala bez teksta.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Catherine Ommanney (@catommanney)

Princ je tada inzistirao da je odveze kući, gdje su bile njezine dvije kćerkice, no ona je to odbila, a komunikaciju su nastavili porukama. “Još jednom smo se poljubili i Harry je bio divan, govorio mi je kako sam lijepa.” Unatoč tome njihova veza završila je naglo: nakon dva spoja, harry je promijenio broj telefona i nestao.

Iskrena Catherine rekla je kako sumnja da će se pojaviti u Harryjevoj knjizi. “Princ ne može pobjeći s 34-godišnjom majkom dvoje djece, to jednostavno nije prihvatljivo”, zaključila je.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.