Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Stigla prinova u obitelj Željka Keruma: ‘Što više dice, to bolje!’

Autor: J.A.

Poduzetnik i političar Željko Kerum ponovno je postao djed.

Njegov najstariji sin Joško (28) prvi je put postao otac, a prinovu je na svijet donijela njegova djevojka Maja, inače kći uglednog šibenskog odvjetnika. Joško i Maja tako su postali ponosni roditelji djevojčice, a sretnu vijest komentirao je i Željko Kerum koji nije krio sreću zbog dolaska unučice na svijet.

“Što više dice, to bolje. Znamo kako će se curica zvati, ali to ne bih htio komentirati. Sve je u redu prošlo s porodom, i majka i curica su dobro. Sve je zdravo”, rekao je Kerum za 24 sata.

Inače, splitskom poduzetniku i političaru ovo je drugo unuče. Prije tri godine kći Neva na svijet je donijela dječaka i to godinu dana nakon raskošne svadbe s Antom Vukorepom koja se održala u Joker centru.

Podsjetimo, Kerum je kći Nevu i sina Joška dobio u prvom braku sa samozatajnom suprugom Ankicom, dok s Fani ima troje djece, sinove Frana i Zvonimira te kći Eleonoru.

Boris Novković otkrio razvodi li se od duplo mlađe supruge s kojom ima dijete! Više ne žive zajedno!




Autor:J.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.