Foto: Instagram

STIGAO BUDUĆI NAJVEĆI UFC-ov TEŠKAŠ SVIH VREMENA! Stipe Miočić dobio sinčića predivnog imena!

Autor: Tea Šojat

Najveći borac u UFC-u svih vremena, američki borac hrvatskog podrijetla, Stipe Miočić pohvalio se na Instagramu da je po drugi put postao otac prije dva dana. Njegova supruga Ryan Marie i sinčić Mateo Cruz Miočić su zdravi i dobro.

“Budući svjetski šampion u teškoj kategoriji stigao je u zgradu. Upoznajte svi Matea Cruza Miočića. Dječače, već te volimo više od života”, napisao je uz fotografije malenog sinčića Stipe Miočić.

Foto: Instagram

Stipi i njegovoj voljenoj Ryan Marie,  s kojom je boksač u braku od lipnja 2016., prije tri godine rodila se kćerkica Meelah Clarie.

“Meelah Claire Miocic volimo te i obožavamo”, napisao je tada Stipe uz snimku tek rođene djevojčice. “Nismo znali da naša srca mogu osjetiti ovakvu ljubav. Pokazala si nam smisao života! Jedva čekamo da provedemo vječnost voleći te”.

Koliko uloga oca znači velikom borcu, pokazao je i nakon borilačkog spektakla UFC 220 u Bostonu u kojem je 2018. godine pobijedio izazivača Francisa Ngannoua, nakon čega je izjavio: “Ma pustite pobjedu, postat ću otac! Dobit ću dijete!”.

Iako su on i supruga razmišljali djevojčici dati jedno od ovih imena – Dylan, Marie i Isabella, na samom su se kraju ipak odlučili za zanimljivu kombinaciju imena.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.