Foto: Instagram

‘SRPSKI JE PRIMITI TREĆE CJEPIVO!’ Sergej Trifunović podignuo tri prsta, njegova objava je izazvala brojne reakcije!

Autor: Š. P.

Žestoka javna rasprava o (ne)cijepljenju vlada i u Srbiji – nova Instagram objava glumca Sergeja Trifunovića izazvala je brojne reakcije. Jedni ga nazivaju pravim primjerom ostalima, dok je drugima “pao u očima”.

“Srpski je primiti treću vakcinu!”, napisao je glumac pored fotografije na kojoj pokazuje tri prsta dok se medicinska sestra priprema na ubrizgavanje cjepiva.

“Dobio si pare, sad si spreman na sve!”, pišu mu pratitelji, aludirajući pritom na 30 eura koje je srpska vlada podijelila svim punoljetnim građanima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)




“Gdje mi živimo… Svaki put se iznova šokiram. Čovjek učini nešto za dobrobit svih, time što odluči javno pozvati ljude da se u 21. stoljeću cijepe. I evo, samo što se ne napravi neka lomača, pa da igraju ono kolo oko iste. Vjerujem, ne vjerujem”, piše jedna pratiteljica, očito šokirana raspravom koja se povela ispod Trifunovićeve fotografije.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.