Ilustracija, Foto: Guliver Image/0078515833

SRPSKI GLUMAC DIVLJAO U HRVATSKOJ! U automobilu se nalazila i glumica: ‘Nisam se uplašila, vježbali smo tekst’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Srpska voditeljica i glumica Nataša Aksentijević i njen kolega Peđa Damnjanović zaustavila je hrvatska policija zbog toga što je Dajmanović vozio iznad dopuštene brzine.

Kako se doznaje, glumac je vozio 177 km/h, a za srbijanske medije je izjavio da je većinu puta vozio po propisima.

“Vozač sam koji poštuje ograničenja, bio sam jako iznenađen kad sam vidio policijski auto na kome piše: “Slijedite me”. Policija je rekla da su primijetili da sam većinu puta vozio po ograničenju ali da mi moraju da naplatiti kaznu. Platio sam kaznu i obećao da ću poštovati propise”, rekao je glumac.

“Kako i zašto ubiti muža”

Nataša koja je bila s Peđom u automobilu rekla je da su u vrijeme prebrze vožnje vježbali tekst za novu predstavu.

“Vježbali smo tekst za novu predstavu, jer koristimo vrijeme u autu da imamo male probe. Jer predstavu “Kako i zašto ubiti muža” igramo svaku večer u drugom gradu i nemamo kad pripremiti novu komediju, a publika to traži. Nisam se uplašila jer je Peđa netko tko uvijek poštuje propise”, istaknula je glumica.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.