FOTO: Instagram

Sretne vijesti zagrebačkog stilista: ‘Vjenčat ćemo se već ove godine!’

Autor: Dnevno

Marko Grubnić zagrebački je stilist kojeg svi poznaju, a u ekskluzivnom intervjuu za IN Magazin je otkiro kako planira vjenčanje i to već u ovoj godini!

 

View this post on Instagram

 

My Muse @tatjana_dragovic ? #BridalCollection ?? @miacouture.eu

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

”Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam ja jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio.”, zaključio je Modni mačak koji o svojoj ljubavnoj idili ipak ne želi pričati.




 

View this post on Instagram

 

HAPPY NEW YEAR 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣




A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

”Ja se trudim. Tako je to već neko vrijeme. Nekako na život gledam pozitivno, ne s ružičastim naočalama, ali ja volim reć da medalja stvrno uvijek ima dvije strane. Ja uvijek gledam ovu sjajniju, vedriju, veseliju i meni nekako zbog toga dolaze u život samo lijepe stvari. Ja sam se jako ogradio od ljudi koji mi ne pašu, koji su negativni, koji znaju samo kukati i komentirati loše. To je u stvari najlakše, da ja sjedim pored tebe pa ti kukam cijeli dan, ajmo mi radije nešto napraviti!” otkriva Marko da uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

Have a Holly Jolly Christmas everyone…? #HoHoHoHo??

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.