SREDNJI PRST ZA PAPARAZZE: Jelena Karleuša na sud došla bez grudnjaka, ali sa stavom

Autor: Š. P.

Još jedan posjet sudu i još jedan srednjak za fotoreportere – Jelena Karleuša se drži tradicije na oba kolosijeka. Izlazeći iz beogradske Palače pravde s još jednog ročišta, vidno neraspoložena pjevačica dala je do znanja što misli o stalnom praćenju njezinih problema sa zakonom.

U prugastoj haljini, s maskom na licu, u ravnim cipelama i, evidentno, bez grudnjaka, Jelena je još jednom demonstrirala svoj stilski kontrast, odnosno, ono što prikazuje na društvenim mrežama i ono što, poput većine ljudi, u stvarnosti ponekad živi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ovo nije prvi put da su je iživcirali pred sudom – prije dvije godine, na suđenju s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, također je izgubila živce i srednjim prstom ‘počastila’ okupljene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, Instagram

Osim u skandaloznom suđenju s mladim nogometašem, kontroverzna pjevačica u posljednjih je nekoliko godina na sudu boravila i zbog svađe sa Cecom te napada na čovjeka koji ju je fotografirao dok je obilazila majčino posljednje počivalište.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.