FOTO: Instagram

Srbinu koji je krenuo hodočastiti u Grčku sada se pridružile i dvije atraktivne plavuše

Autor: G.B.

Pjevač Nikola Rokvić se prije osam dana uputio na 1.060 kilometara dug put. Naime, iz humanitarnih je razloga odlučio propješačiti put od Beograda do Egine, gdje se planira pomoliti pred ikonom Svetog Nektarija Eginskog.

Prije nekoliko dana pjevač se na putu susreo sa svojom obitelji, suprugom Bojanom Barović i njihovo troje djece, koji će ga sačekati u Grčkoj. Sada je doživio novo iznenađenje. Naime, njemu su se na ovom putu osmog dana pridružile majka Slavica Rokvić i tetka Suzana Milosavljević.

On je video objavio na Instagramu, gdje se inače i oglašava od kada je pošao na ovaj humanitarni put: “Evo imam i podršku, tu su mi majka i tetka. Majke, kako ide”, rekao je Nikola, a dvije zanosne plavuše su sa osmehom odgovorile.

FOTO: Instagram

Tradicionalni vjerski život

Podsjetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su zakladu koja ima za cilj pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pjevač je pješke krenuo put Atene do manastira Svetog Nektarija Eginskog i na tom putu će prikupljati sredstva za dječju onkologiju.

“Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnosticiranju raka mozga kod djece, kao i renoviranju dijela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 eura, a ja ću sa ovog svetog mjesta krenuti pješke putem Atene, točnije do otoka Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljat ću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju”, istaknuo je pjevač u svom obraćanju.

Kružile glasine o glumici bivše države: ‘Semka je u Dubrovniku nama uzela sav novac’
Inače, Nikola Rokvić živi po vjerskim pravilima i svoju djecu uči pravoslavlju, pa samim tim često obilazi manastire, kako sam, tako i obiteljski, te poštuje sve praznike Srpske pravoslavne crkve i poštuje obiteljsku tradiciju.
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.