Srbi imaju nove detalje! Severinin muž pokušao ubiti Popovića? Je li moguće da je ovo napravio?

Autor: Dnevno

Bivši Severinin suprug Milan Popović, s kojim pjevačica više od pet godina vodi sudsku borbu oko roditeljstva nad njihovim sinom Aleksandrom, nedavno je u intervjuu za srpski Blic otkrio pojedinosti o napravi koja mu je ostavljena pred vratima.

Kako kaže sam Popović spornu napravu dostavio mu je ni više ni manje nego Severinin sadašnji suprug, Igor Kojić i to dan uoči ročišta u Zagrebu.

Sada se o cijeloj priči oglasio i bivši Severinin menadžer Edvin Softić koji je isti taj predmet, nakon što je zalupio vrata Igoru Kojiću, našao u liftu svoje zgrade.

“Taj misteriozni objekat je nalik na svijeću, ali nije samo svijeća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od svijeće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jest i neko zastrašivanje”, ispričao je Milan Popović i otkrio da u tom trenutku nije bio kod kuće, već je došao kasnije.

“Bio sam u šoku jer nisam shvatio o čemu se radi, trebalo mi je neko vrijeme da vidim o čemu se radi i kako da se postupim. Prišao sam i vidio što je, osjećao se miris katrana jer je gorjelo, ali ga je vjetar ugasio pa nije dogorio do kraja” objasnio.

Kako pišu mediji, istu napravu pred svojom zgradom pronašao je i bivši Severinin menadžer Edvin Softić i to na isti dan kada i Milan Popović, a tek danas je odlučio progovoriti o slučaju za hrvatske medije.

“S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno govoriti. Mogu samo reći da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga. Isto tako vas molim da za sva dalja pitanja o konkretnom slučaju kontaktirate moju odvjetnicu Jadranku Sloković. Pozdrav”, stoji u SMSu koji je jutros Edvin uputio redakciji Večernjeg hr.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.