Foto: Instagram

ŠPRAJC ZAVRŠIO KOD PSIHIJATRA! Nakon ekscesa s gaćama, RTL ga poslao stručnjaku, a Tončica Čeljuska mu poručila: ‘Nema tu pomoći’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Usred upravo završene televizijske sezone, Zoran Šprajc napustio je popularnu emisiju “Direkt” te se, nakon dugih priprema, po prvi put okušao u novom formatu, upakiranom u njegovu emisiju “Stanje nacije”. Šprajcov humor izazvao je u tom novom formatu podijeljene reakcije, a popularni voditelj je nakon svega – završio kod psijhijatra.

“Nakon ekscesa s gaćama, RTL me poslao na razgovor s uglednim psihijatrom dr. Brankom Balonom. Rezultati terapije trebali bi se vidjeti u idućim tjednima”, napisao je Šprajc pored nove fotografije na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

“Nema tu pomoći”, komentirala je Šprajcova kolegica Tončica Čeljuska. “Ne brinite, ne trebate kod psihijatra, trebate samo još skinuti i druge gaće”, šale se Šprajcovi pratitelji.




Podsjetimo, Šprajc je u posljednjoj epizodi prije ljetne stanke skinuo hlače te opet izazvao podijeljena mišljenja. “Hlače su pale ali gaće nisu. Tako bi se nekako moglo opisati prvih devet emisija Stanja nacije”, napisao je uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

“Najzahtjevniji i najosjetljiviji TV projekt ikad, masakr kritika i vlastitih frustracija. I na kraju ipak, usprkos svemu i samome meni rezultati koji su nadmašili sva očekivanja. Očito da gledatelji jako žele i traže ovakav format, ali i da su potpuno opravdano, jako osjetljivi na njegovu izvedbu. Ne znam što mi je to sve trebalo ali očito svima nama jeste. Thanks”, zaključio je.

Dok je Šprajc razvijao novi format, RTL je promijenio vlasnika – matična luksemburško-njemačka RTL Grupa prodala ju je CME Media Enterprisesu (CME), dijelu PPF Grupe iz Češke, za, procjena je, 50 milijuna eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.