Foto: Darko Tomas / CROPIX

ŠPRAJC NAJAVIO POVRATAK! Popularni voditelj objavio kada se vraća na male ekrane

Autor: Dnevno

Zoran Šprajc je preko svog Instagram profila najavio da se za dva tjedna vraća na male ekrane.

 

View this post on Instagram

 

Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ “tekućina” ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. Dakle proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.) A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima niš ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli! #walking #dogwalking #health #heart #water #CannedWater #AlcalineWater #H2O #ecofriendly #RadmansDrink #free #leisure #jošmalopagotovo #rtldirekt

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:




“Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ “tekućina” ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. Dakle proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.)”, napisao je Šprajc.

“A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima niš ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj.
Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora”, dodaje.

Podsjetimo, Šprajc je u studenome doživio infarkt i od tada je na bolovanju.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.