Foto: Screenshot/Instagram

ŠOKIRANA ELLA DVORNIK: ‘Pazi što pišeš, za ovo postoje legalne sankcije!’

Autor: Š. P.

Koliko je govor mržnje raširen i nadmoćan u društvu, svjedoči i novi “slučaj” kojeg je na društvenim mrežama objavila Ella Dvornik-Pierce.

“Koji je razlog na svijetu da se ovom retardiranom, neje****** psihopatu i psihičkom bolesniku smjesta ne oduzmu djeca? Čeka se još jedna tragedija kao s Nikoll?”, napisao je ‘troll’ na Facebooku, komentirajući članak o Elli.

“Fakat me zaboli iskreno za debile koji pišu svakojake gluposti, al da me uspoređuje s ubojicom dvogodišnjeg djeteta. Dude. Moja djeca su prerazmažena, a ne zlostavljana. Pazi što pišeš jer za ovo postoje legalne sankcije. Više bih zaradila od tužbi nego od Instagrama, al mnogo vas o tome ne misli”, napisala je u Instagram pričama, a svoje izlaganje ubrzo i pobrisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




“Ekipa recite mi jel vrijeme da stanemo i zauzmemo stav za one koji možda nisu jednako glasni kao mi? Dokle ćemo dopustiti da svaki debil dijeli svoje gluposti po netu i dokle ćemo se praviti da to svima nije bitno? Ajmo stati uz one kojima je, i prihvatiti činjenicu da nisu svi jednako jaki poput nas i da moramo stati u obranu! Ne samo njihovu, nego i onu naše djece! STOP NASILJU NA INTERNETU”, dodala je u potom objavljenom videu nazvanom “Šokirana sam vašim reakcijama”.

“O ovome razmišljam STALNO u zadnje vrijeme i toliko me nekad to izbaci iz takta, jer uopće ne mogu shvatiti da ljudi sebi takve stvari daju za pravo bez ijedne posljedice. Hvala za ovo”, komentirala je pjevačica Nika Turković.

“Zato ja u posljednje vrijeme stavim javno svakoga tko napise neki oduran komentar u inbox (obično imenom i prezimenom jer misli u inboxu se neće vidjeti). Neka mu prijatelji, obitelj, poslovne kolege vide s kakvom osobom imaju posla. Javna sramota je malo za to sto takvi likovi sebi dopuštaju”, dodala je influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.