Foto: Ilustracija

ŠOKANTNO! Javili joj da joj je dečko preminuo, a ona ga nekoliko godina kasnije srela: Objašnjenje je užasno

Autor: Dnevno

Djevojci su rekli da je njezin dečko mrtav, a onda ga je ona nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu.

Kada se vratila u svoj rodni grad i s prijateljicom svratila u obližnji restoran, ugledala je svog bivšeg – živog i zdravog kako radi tamo.

“Bila sam u potpunom šoku”, izjavila je, piše Daily Mail.

Prije nego je što je uopće uspjela suočiti se s njim, zamolili su je da napusti restoran, a ona je odlučila razgovarati s policijom koja ništa nije mogla napraviti jer je to bila ona poznata situacija – njezina riječ protiv njegove.

Istog tog dana navečer joj se ponovno javila majka bivšeg, koja ju je optužila da je napravila scenu u restoranu i da je zahvaljujući njoj njezin sin dobio otkaz.

Djevojka iz Australije po imenu Rachel još uvijek ne razumije kako se to sve dogodilo. Najviše žali što nije uspjela s njim sjesti i porazgovarati o svemu.

“Imam nekoliko neodgovorenih pitanja”, rekla je Rachel.




U restoranu su napravili kontakt očima, a ona mu je rekla: “Dugo vremena se nismo vidjeli”, na što je on odgovorio: “Oh da, prošlo je puno vremena.”

Kada je započela vezu s bivšim, imala je 18 godina, a on 21. Bili su u vezi koja je nalikovala na tinejdžersku romansu, a za dečka je rekla da je stvarno bio dobar. Njegova dobrota je trajala sve do jednog dana kada je izgubio posao i tražio od nje nekoliko tisuća dolara da mu posudi.

Dio novca joj je vratio, ali kada su nekoliko mjeseci kasnije prekinuli, odbio joj je vratiti ostatak i prestao odgovarati na poruke. Stvari su postale još čudnije kada su njegovi prijatelji obavijestili Rachel da je namještaj iz njegove kuće počeo nestajati.




“Namještaja nije bilo, kreveta, svega…”, objašnjava Rachel. Prva priča bila je da je otišao u komunu u Queensland, ali Rachel nije povjerovala u to. Prije nego što je uopće počela istraživati, njegova mama joj je poslala poruku da je njen sin – preminuo.

“Kada se sad toga sjetim zvuči zaista glupo, ali nemate razloga da nekome ne vjerujete. Nećete sigurno tražiti dokaz o smrti“, povjerila se Rachel.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.