FOTO: Profimedia

Šokantna ispovijest glumice: ‘Muž me tukao, gađao stolcem pa pljunuo na mene. Sve je gledao naš sin’

Autor: L.P.

Šokantnu obiteljsku dramu trenutačno proživljava 40-godišnja glumica Christina Ricci, koja je poznatija po ulogama u filmovima ‘Obitelj Adams’ i ‘Čudovište’. Britanski Daily Mail piše kako je odlukom suda zabranjen pristup suprugu, snimatelju Jamesu Heerdegenu, na manje od 90 metara. Sve to zbog navodnog obiteljskog nasilja.

Kako objašnjava glumica, sve je počelo u prosincu 2019. kad ju je James tukao, pljuvao po njoj i ismijavao je glasajući se poput svinje.

Nasilje se, tvrdi ponovilo u lipnju prošle godine kada ju je suprugu navodno zgrabio za zapešća, vukao i bacio na kamin, zbog čega je zadobila posjekotine i modrice.

Još jedna drama desila se ubrzo nakon. Naime, James je još jednom izgubio živce, pljunuo je suprugu i gađao je šalicom i stolcem, čemu je svjedočio njihov 6-godišnji sin Freddie.

Odvjetnica glumice Samantha Spector naglasila je kako njezina klijentica ima fotografije ozljeda koje joj je nanio James.

Ricci je u srpnju prošle godine podnijela zahtjev za razvod. Tada je ujedno tražila potpuno skrbništvo nad sinom, ali parnicu je usporila pandemija koronavirusa.

Par se vjenčao 2013., a vezu su započeli 2011. nakon što su se upoznali na setu serije “Pan Am”.




Autor:L.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.