Foto: YouTube/Nova TV

ŠOK I SUZE U SUPERTALENTU! Natjecateljica napušta show: Bila sam spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete

Autor: Dnevno.hr

Iako je oduševila žiri showa “Supertalent”, Nina Martina Korbar (28) sada mora napustiti natjecanje. Djevojka koja se prvi put predstavila javnosti 2018. kada je sudjelovala u emisiji “Život na Vagi” gledatelje je očarala svojim vokalnim sposobnostima.

U svojoj objavi na Instagramu Nina Martina je izjavila kako je i sama u šoku, jer njezin put u Supertalentu završava baš onda kad je trebao zasjati u punom sjaju.

Korbar se u novoj epizodi trebala predstaviti pjesmom “Moja ljubav” Nine Badrić, ali u drugačijem aranžmanu, prilagođenom njezinom karakteru. Imala je nekoliko proba s Marijom Husar, ali je sve ostalo na ideji jer je Nina dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato do daljnjeg mora odustati od natjecanja i snimanja polufinalne emisije.

Svojim pratiteljima je priznala kako ju je ta činjenica šokirala, rastužila, rasplakala te ostavila bez teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_)




“Bila sam spremna za nastup, spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete, a to je brutalan vokalni i scenski nastup koji bi unio toplinu i radost u vaša srca”, napisala je u objavi istaknuvši kako joj je posebno žao zbog njezinih obožavatelja koji su joj velika podrška.

“Zbog vas sam dobila dodatnu hrabrost i još više ojačala samopouzdanje”, rekla je Nina koja je napisala i da je uvjerena da bi uz podršku svojih fanova došla do finala, a možda i do pobjede.




Iako je njezine pratitelje jako rastužila ova objava, odmah su joj pružili podršku istaknuvši kako je svojom izvedbom očarala mnoge i kako pozornica samo čeka na nju.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.