Foto: Instagram

SOČNI POLJUBAC I ZALAZAK SUNCA: Sandra Perković objavila romantičnu fotografiju s dečkom, pratitelji se dive njihovoj ljubavi!

Autor: Š. P.

“Volim te do sunca i nazad!”, poručila je hrvatska atletičarka Sandra Perković svom dugogodišnjem dečku Edisu Elkaseviću te priložila romantičnu fotografiju poljupca i zalaska sunca.

Iako je prilično aktivna na društvenim mrežama, Sandra rijetko objavljuje fotografije s dečkom pa je ova najnovija naišla na masovno odobravanje. “Najbolji tim” i “Vas dvoje” samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Govoreći o vezi s Edisom, Sandra je prošle godine za In Magazin otkrila nekoliko javnosti manje poznatih detalja, primjerice onaj o njihovoj kućnoj dinamici koja se, kaže atletičarka, itekako razlikuje od one poslovne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)




Edis je, naime, bivši natjecatelj u bacanju kugle i diska. Bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle, a sad je, među ostalim, i Sandrin trener.

“Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira”, rekla je zaljubljena Sandra.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.