
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Sočnu piletinu pripremite u woku uz nekoliko sastojaka. Ovo šareno jelo bogatog okusa možete pripremiti za obiteljski ručak ili večeru, obrok za posao, ali i drage goste.
Sastojci:
400 g pilećih prsa
2 žlice suncokretova ulja
2 mrkve
1/2 svježe crvene paprike
1/2 svježe zelene paprike
1 glavica luka
150 g rižinih rezanaca
1 žlica svježeg peršina
sol, papar
Priprema:
Skuhajte tjesteninu prema uputi s pakiranja, ocijedite je i isperite hladnom vodom. Narežite piletinu na komade, mrkvu, celer, luk i peršin na sitne kockice, paprike na trakice. Začinite piletinu solju i paprom i stavite peći u wok tavu na zagrijano ulje. Pržite desetak minuta dok ne poprimi zlatnu boju. Piletinu izvadite iz woka, dodajte luk i pecite dok ne omekša. Dodajte mrkvu, celer, papriku i dobro posolite. Kad povrće omekša, dodajte peršin. Povrće i piletinu pomiješajte s tjesteninom i poslužite.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!