Foto: Instagram

SNJEŽANA MEHUN POSTAJE ‘SNEKI SCHILLINGER’! Otkrila je detalje udaje za austrijskog poduzetnika: ‘To je jedna posebna lokacija’

Autor: Š. P.

“Rekli smo – iIli nećemo raditi ništa, otići ćemo doslovce u općinu, ili ćemo napraviti party, pa smo onda zaključili da ćemo napraviti party! A kad radimo party, onda ćemo napraviti party odmah sad, nećemo čekati još jedan lockdown”, iskreno je u In Magazinu Nove TV ispričala Snježana Mehun te potvrdila da se uskoro udaje za Franza Schillingera, s kojim je u vezi oko dvije godine.

“Drago mi je da je Franz na to pristao, malo je drugačija ideja, nije tipična, ali budući da mi to radimo treći put, kod nas ne može ništa biti tipično”, šali se jetsetterica koju u posljednje vrijeme nešto manje viđamo u javnosti.

Nedavno su vrlo romantično, krstarenjem, proslavili drugu godišnjicu. “Nisam baš takav pomorac, u jednom trenu nisam mogla vjerovati da mi toliko može biti slabo”, priznala je. “Kad dolaziš u Veneciju s mora, pokloniš se i kažeš, pa šta je to, to je stvarno grandiozno”, rekla je.

Vjenčanica ju, kaže, ne opterećuje previše – vjenčat će se krajem ljeta, “kad bi svi trebali super izgledati”.

“Imala sam toliko haljina u životu”, kaže Snježana Mehun i dodaje da se ova posebna šije – upravo sad.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

Iako je o vjenčanju ispričala puno, zapravo nije rekla ništa konkretno, jer i sam datum i lokaciju zasad čuva samo za najbliže.




“Izabrali smo takvu lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom… To je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga”, ispričala je zaljubljena poduzetnica o romantičnom ljetu koje je pred njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.