Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

SNAŽNA PORUKA SEVERINE: Pogledajte kakvu je dirljivu gestu napravila za naše susjede koji se bore s koronavirusom!

Autor: Nives Benkus

Epidemija koronavirusa uzela je maha i u susjednoj Sloveniji, gdje se bilježe velike brojke novozaraženih. Na lošu epidemiološku situaciju u susjedstvu aludirala je u svojoj objavi na Instagramu popularna hrvatska pjevačica Severina Kojić, koja je susjedima poslala dirljivu poruku.

“Dragi moji prijatelji iz Slovenije, ovu pjesmu posvećujem vama, jer znam da vam je teško… Ali i jer znam koliko je volite… “Voljela bih noćas, dok je mjesec mlad, da još jednom čujem riječi te… VOLIM TE'”, napisala je Severina uz video snimku pjesme koju je posvetila Slovencima.




Nakon njezine geste, u komentarima su se javili brojni njezini fanovi iz Slovenije koji su joj zahvalili na njezinoj potpori i lijepim riječima.

“Severina, diraš me ravno u srce”, “Hvala draga Seve, šaljemo i mi vama ljubav i podršku. Pozdrav iz Ljubljane”, “Ti misliš na nas, a mi na tebe, Seve”, samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.




Autor:Nives Benkus
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.