Foto: RTL

Smilja zavela Branka još u prošloj sezoni ‘Ljubav je na selu’, je li produkcija ovo znala?

Autor: I.D.

U najnovijoj epizodi televizijskog showa “Ljubav je na selu”, preostali farmeri su se konačno upoznali sa svojim odabranicama, a među njima je bio i Branko Jurković.

Branko je pratio prethodne sezone “Ljubav je na selu” i tada je saznao za Smilju, koja ga je odmah osvojila svojom osobnošću. Njegova najveća želja bila je da upravo ona dođe na njegovu farmu, i ta želja mu se napokon ispunila.


‘On je moj najveći obožavatelj’

“Branko je mene gledao u ‘Ljubav je na selu’, tamo je zaključio da sam ja njegova osoba za život i on je moj najveći obožavatelj. I živio je u nadi da ću se ja tu pojaviti i evo, pojavila sam se. Lijepo je kad se nekome ispune želje”, rekla je Smilja.

Branko je uzbuđeno pitao zlatnu djevojku za njeno ime, a Smilja ga je pitala da mu kaže koje mu je najljepše žensko ime. “Ja kad bih birao imena, ja bih birao Suzana”, rekao je Branko i iznenadio sve prisutne.

Foto: RTL

“Dobro, onda ću ja biti tvoja Suzana”, rekla mu je Smilja. Nije mu odmah htjela reći kako se zove, a Branka je zanimalo i kako izgleda. Ispitivao ju je za boju kose i očiju, a nije mu se svidjelo kad je rekla da ima ‘neke zelene, plave, sive’.

Povratnice u ‘Ljubav je na selu’ otkrile što ove sezone očekuju od svojih zavodnika

Branka je zanimalo i zašto se ona prijavila kod njega.

“To je sad dobro pitanje. Voliš dječicu svoju, to mi je dobro. Volio si svoju suprugu pa se nadam da ćemo i mi nešto imati”, rekla je Smilja na što je on odgovorio: ‘I ja se nadam’. Njegov odgovor iznenadio je Ružu.
“Osjećala sam kao da mu nije stalo. Shvatila sam to kao prevaru, poniženje”, komentirala je Ruža.

Foto: RTL

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.