Foto: Promo

‘SMATRAM DA ĆEMO POKORITI HRVATSKU ESTRADU’: Vlasnik zatvorenog gay bara u Zagrebu uz pomoć Bože Kralja ostvaruje svoje glazbene snove

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Poduzetnik i influencer Ivan Bašić je krenuo u pjevačke vode i snimio svoj prvi singl pod nazivom “Igra” ove nedjelje u studiju gdje je imao podršku Bože Kralja, poznatog hrvatskog frizera koji se isto upustio u glazbene vode.

“Moj singl će imati snažnu i jaku poruku da je drugačiji biti sasvim okej. Bitno je biti svoj, kreirati i stvarati neovisno o komentarima okoline. Prijatelj Božo mi je inspiracija i podrška jer je originalan u tome što radi, ima svoj stav i karizmu koja je neophodna u ovom poslu”, navodi Ivan.

Foto: Promo

U studiju su kaže proveli sate dok nisu završili posao, a pjesmu je priprema i uvježbavao mjesecima.

@basicivanofficial #foryou #fyp #foryoupage #fypp #viral #trend #trending #balkan #srbija #hrvatska #fyppppppppppppppppppppppp #song #fypage ♬ original sound – Ivan Bašić

Na ideju da snimi pjesmu nije došao sam. “Dva mlada i talentirana dečka Roby Koenigs i Vedran Cvetojević kontaktirali su me prije nekoliko mjeseci i rekli da imaju nešto za mene i da sam im zanimljiv, zatim smo se našli na sastanku i tako je krenulo.  Dečki su napisali tekst, uglazbili pjesmu i napravili aranžman”, pojasnio je.

Foto: Promo

Ivan se nada da će publika upoznati kao pjevača. “Stvarno imamo hit s kojim ćemo pokoriti hrvatsku estradu, a nakon što plasiramo ovu pjesmu nastavljamo dalje”, kaže Ivan koji je bio vlasnik prvog LGBTQ+ friendly tematskog bara u Zagrebu, o čemu smo već pisali, a kojega je zatvorio zbog prijetnji smrću.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.