Foto: Instagram

SLUČAJNO OTKRIVENI NA INSTAGRAMU? ‘Gospodin Savršeni’ se vratio kandidatkinji iz showa, ljubavi su dali novu šansu

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Iako je treća sezona RTL-ova showa “Gospodin Savršeni” završila, ljubavna sapunica, po svemu sudeći, i dalje traje. Naime, Toni Šćulac i njegova odabranica Stankica Stojanović opet su zajedno!

No, odvrtimo priču načas – Toni je, podsjećamo, među silnim ljepoticama koje su mu se bacale u naručje odabrao Stankicu. U posljednjoj su epizodi jedno drugome izjavili ljubav te najavili da su spremni za zajedničku ljubavnu avanturu. “Ti si savršena žena u koju sam se ja zaljubio preko ušiju i bez koje ja više jednostavno ne mogu zamisliti život”, rekao joj je Toni u velikom finalu.

Samo dan kasnije, u posebnoj epizodi koja prati živote Gospodina i kandidatkinja nakon završetka showa, Toni i Stankica su priznali da su prekinuli. “Tu je bilo sedam do osam mjeseci jedne jako lijepe ljubavi, ljubavi s usponima i padovima. Kad kažem padovi, to je realnost, imali smo jednu vezu koja je imala jedne lijepe i manje lijepe trenutke, jer to je naprosto život”, rekla je tada Stankica.

Foto: Instagram

Ipak, čini se da su se stvari promijenile – Toni je, naime, ovih dana na Instagramu objavio fotografiju Stankičina psa. “Naime, naoko nevina fotografija psa koji se igra na splitskoj plaži fotografija je Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama”, objavio je RTL. Osim toga, izvor blizak paru potvrdio je da je nakon silnih turbulencija njihov odnos opet ispunjen romantikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Šćulac (@thehiggsbison)




Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.