Foto: Instagram

SLOMLJENO SRCE LIJEČI U BAZENU… Iva Todorić uživa s poznatom influencericom: ‘Ništa u životu nije slučajno’

Autor: Š. P.

Nakon što je njezina veza s misterioznim Srbinom Nikolom otišla u povijest, Iva Todorić utjehu je našla u prijateljskom druženju – bosanska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković i njezin suprug Tarik poveli su je na vikend u hotel Cinderella u Salzburgu.

“Ništa u životu nije slučajno, pa ni ovo”, napisala je Iva uz fotografiju ulaska u hotel. Zapanjilo ju je, naime, drveno srce postavljeno na vratima, a Iva, na društvenim mrežama poznatija kao ‘Srculence’, u tome je odmah vidjela lijepu simboliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Nešto kasnije, objavila je fotografiju na kojoj s prijateljicom Hanom pozira u bazenu. “Šaljemo vam ljubav”, napisala je Iva uz srce koje su napravile rukama te dodala da je ‘zahvalna’.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)




Bračni par Tabaković ovom je lijepom prijateljskom gestom vjerojatno zaradio pozivnicu za Božić u Kulmerovim dvorima. Pogledajte kako ih je Iva ‘sredila’ za obitelj i goste! RASKOŠNI BOŽIĆ OBITELJI TODORIĆ: Kulmerovi dvori izgledaju poput blagdanske bajke, Iva je objavila video!

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.