Owner

SLOMLJENA Severina pozvala na ujedinjene i izlazak na ulice: ‘Ništa ne boli više od patnje za djetetom’

Autor: Dnevno

Severina je objavila emotivan video na Instagramu kao posvetu svom sinu Aleksandru povodom deset mjeseci otkako je privremenom mjerom dodijeljen na skrb ocu Milanu Popoviću. 

Poručila je koliko joj nedostaje uz pjesmu Celine Dion ‘My heart will go on’. Izazvala je brojne reakcije pratitelja, uključujući i poznatih žena poput Karmele Vukov Colić, Ane Rucner i Josipe Pavičić Berardini. 

“Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se…., napisala je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od ‘privremene mjere’ kojom mi je oduzeto dijete. Ta ‘privremena mjera’ je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. ‘Privremeno’. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on




U jednom od komentara Severina je pozvala na ujedinjene i izlazak na ulice.

“Da, ima nas puno, ali ako ne mogu ja…možemo sve zajedno. Zajedno možemo sve! Možda ne mogu sama, ali sa vama, sa svima kojima je učinjena nepravda, a ima nas, možda samo trebamo odrediti datum kad ćemo na ulice?”.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.