SLIKE GOLIŠAVE SEVERINE: Jeste li primijetili neobičan detalj?

Autor: dnevno.hr

U čemu je tajna Severinine popularnosti, pitanje je na koje zapravo nitko nikada nije ponudio opipljiv odgovor. No, što se više regija o tome propitkuje to je Severina popularnija, a kako se gradi estradna karijera te kako ustati i nakon teških udaraca dokazala je prije 14 godina kada je u javnost procurila snimka seksa. Priča koja u to doba nije naškodila Severininoj karijeri, štoviše, ona je danas, baš kao i tada jedna od najpopularnijih glazbenica na ovim prostorima.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

No, čini se kako slava u Severininom slučaju sa sobom nosi i zlobnike koji joj na svakom koraku pokušavaju naškoditi pa se tako posljednjih nekoliko sati regija zabavlja fotografijama obnažene Severine koje su procurile u javnost, iz čega proizlazi da interes za golom Severinom ne jenjava. Takvo što ne čudi obzirom da pjevačica izgleda senzacionalno što uostalom potvrđuju i njezine mnogobrojne fotografije na društvenim mrežama.

No, svakako je zanimljivo spomenuti kako su srpski mediji ti koji su fotografije objavili, a jednu od njih objavila je pjevačica osobno prije četiri godine. Jedna od slika objavljena je 10. Listopada 2014.godine kada je pjevačica boravila u Parizu, a na njoj je Severina odjevena u bijelu košulju te svima poručuje: ‘Bonjour Paris!’. Svakako je zanimljivo obratiti pažnju i na izjavu njezina menadžera Tomice Petrovića koji se nakon posljednjeg skandala obratio javnosti:

“Sve se ovo ‘događa’ upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakva osveta bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa”, poručio je Petrović.

Instagram

Inače, podsjetimo prije nekoliko tjedana mediji su se raspisali o tome kako je Severina, doduše nakratko zaključala svoj profil na popularnom Instagramu, a nakon nje na taj se potez odlučio i njezin suprug Igor Kojić. Uz to, ovo nije prvi put da srpski mediji šire u najmanju ruku neobične priče o pjevačici i njenom suprugu. Tako je nedavno srpski Telegraf pisao o tome kako je njen brak s Igorom u krizi te da se tajno viđa s jednim hrvatskim moćnikom.

”Severina i Igor već duže vrijeme imaju krizu u braku, jer se pjevačica tajno viđa s jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pjevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa s Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude sretna s moćnim Splićaninom, međutim i sama zna kakav bi to odjek imalo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba non-stop na usluzi, prati je na nastupima s kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj sve što može. Svakako bi naišla na osudu što ga je varala i na kraju ostavila”, prepričao je izvor iz Hrvatske za spomenuti medij dodajući da se na Severinu naljutio i svekar Dragan Kojić Keba, budući da se nije pojavila na obiteljskoj proslavi u Loznici. No, kako bi začepila usta kritičarima i zlobnicima Severina i Igor svako malo na društvenim mrežama objavljuju fotografije koje svjedoče ljubav ovog zanimljivog bračnog para.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.