screenshot: Instagram

Slavni glumac i pjevačica rukovali se s papom Franjom: Evo zašto su ga posjetili

Autor: dnevno.hr

Navodno su se prošlog ljeta pjevačica i glumac pomirili, ali sada su tek to javno priznali

Nakon što su godinu dana bili razdvojeni, pjevačica Katy Perry i holivudska zvijezda Orlando Bloom potvrdili su kako su obnovili svoju vezu. Par je tijekom vikenda bio u Rimu te su posjetili papu Franju.

“Sretna subota, u Rimu sam u Vatikanu, kako bih govorila na meditaciji. Tu sam sa svojom mamom, dragim i menadžerom Steveom! Odličan dan! Jako sam uzbuđena”, napisala je Perry putem Instagrama.

Tijekom posjeta Svetoj Stolici par je, prema vatikanskom protokolu, bio odjeven u crno. Pjevačica je govorila na meditaciji ‘Unite to Cure’. Ova meditacija je zapravo godišnja konferencija kojoj o mogućnostima korištenja tehnologije za promicanje zdravstvene zaštite govore razni uglednici iz različitih područja društvenih djelatnosti.

Inače, sada su po prvi put Orlando Bloom i Katy Perry potvrdili glasine o njihovoj pomirbi.







Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.