Instagram

Slavna pjevačica oduševila piercingom na bradavicama na novoj Instagram fotografiji! ‘Osjećam se slobodno nakon nekoliko izazovnih godina’

Autor: Iva Hanzen

28 –godišnja pjevačica Demi Lovato u zadnje vrijeme puni medijske stupce isključivo zahvaljujući negativnom publicitetu. Depresija, borba s ovisnostima i nagle zaruke pa potom prekid s glumcem Maxom Ehrichom, samo su neki od razloga zbog kojih se našla u središtu medijske pažnje pa je najnovija Instagram fotografija na kojoj Demi kroz majicu pokazuje pirecing na bradavica, došla kao pravo osvježenje. Ista je oduševila Demine fanove, ali i brojne slavne osobe. Jedna je osoba tako oduševljeno komentirala:  “Osjetila sam religiozno iskustvo kad sam vidjela kako se ispod majice probija piercing”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Nejasno je koliko dugo zvijezda nosi nakit za tijelo niti jesu li joj probušene jedna ili obje bradavice, no i ova je fotografija bila dovoljna da svi polude.

Lovatina odjeća također je uključivala karirani sako s dvostrukim kopčanjem brenda Ralph & Russo  i hlače širokih nogavica, koji su savršeno odgovarali njezinoj kratkoj ružičastoj kosi, zajedno s hrabrim naušnicama Jennifer Fisher. .




Inače, Demi nije jedina slavna dama koja preferira piercing na bradavicama. Poznate dame poput Belle Hadid, Kendall Jenner, Rihanne i Christine Aguilere također su primijećene kako pokazuju svoje probušene bradavice i to već godinama.

I dok je nekima look sastavljen od kratke kose i overzise odjeće, možda previše, Demi je otkrila da se sada napokon osjeća “slobodno”  i to pogotovo nakon što je ošišala kosu nakon izazovnih nekoliko godina,  što je uključivalo gotovo fatalno predoziranje 2018. i prekid u 2020. godini.

Podsjetimo, Lovato se planira pozabaviti  svojim predoziranjem i podijeliti nikad puštene detalje o svom oporavku u javnost, u svom nadolazećem YouTube dokumentarcu  “Demi Lovato: Ples s vragom” koji će biti lansiran 23. ožujka.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.