Lenovo10

SLANOLED: Zvijezde poludjele za slanim sladoledom koji ima okus mamine kuhinje!

Autor: Eva Grgić

Stiglo je jedno potpuno novo ljetno osvježenje! Ledena purica s mlincima uz ekstravelike komade? Zvuči idealno za vruće ljetne dane. Upravo to je omogućila ekipa iz Slanoleda.

I dok se sladoled kao djelomično ili potpuno zamrznuta slastica većinom sastoji od mliječnih proizvoda i nemliječnih sastojaka koji mu daju određeni sladak okus, slanoled je osvježenje s omiljenim okusima tradicionalne domaće kuhinje. Tako ćete vruće ljetne dane koji su pred nama moći osvježiti uz tri okusa, a to su janjetina i kapula, sarma i pire te purica i mlinci.




“Je l’ znate nekoga tko bi jeo sladoled s okusom purice i mlinaca? Ja znam – sebe! Mislim, nedavno sam jela sardine s pekmezom i bile su mi fine, nema razloga da mi i ovo ne bude dobro”, rekla je Andrea Andrassy u svom stilu. Dodala je kako joj je za slanoled javila kolegica Ella Dvornik (28).

“To je najbizarnija stvar koju mi je otkrila”, priznala je oduševljena kolumnistica. Ellu je otkriće slanoleda razveselilo, a kviz joj je sugerirao da bi joj najviše odgovarao okus janjetine i kapule.




Osim što su slavni poludjeli za njim, svoj okus možete napraviti i sami. Posjetite web-stranicu www.slanoled.com i kreirajte svoj okus slanoleda ili riješite kviz te saznajte koji je tip slanoleda idealan za vas.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.